Hnmky PAN etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja 4. Divisioona. Joukkueeseen kuuluu 17 jäsentä ja kalenterissa on 6 tulevaa treeniä tai peliä.

HNMKY PAN pelaa kaudella 2017-2018 kahdella kokoonpanolla eteläisellä alueella 4. divisioonaa. Etsimme kokeneita pelaajia vahvistamaan joukkojamme!

Toinen kokoonpano pelaa puhtaalla kilpakorisfokuksella tähystäen 3. Divisioonan suuntaan. Toisen kokoonpanon tavoitteena on pelata laadukkaita pelejä 4. Divisioonassa urheillen suurella sydämellä.

Pelien lisäksi harjoittelemme valmentajan johdolla 2 x viikossa lajitreenien muodossa, lisäksi halukkaille oheistreeniseuraa lihaskunto-, juoksutekniikka- jne. harjoittelun muodossa.

Yhteydenotot: tytti(piste)hallavo(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 1 päivä sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.